Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g64kcal0.4g0.6g6.7g0g
Kookoshiutale 4.4g29kcal0.4g0.3g2.8g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 70g27kcal0.1g5.7g0.1g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g13g76kcal2.4g0.6g6.9g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5g34kcal1.3g0.3g2.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g642kcal9.4g15.6g58.8g4.6g
Valittu annoskoko123g321kcal4.7g7.8g29.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna62g160kcal2.4g3.9g14.7g1.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.3g23.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976