Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g60g75kcal2.7g15g0.4g0.6g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g45g58kcal9.4g0g2.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g7.5g14kcal2.6g0.1g0.4g0g
Mustapippuri 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 0.9g2.9kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g310kcal30g32.2g6.4g2.6g
Valittu annoskoko123g155kcal15g16.1g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g78kcal7.5g8.1g1.6g0.7g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416