Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali11g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punajuuri 13g5kcal0.1g0.9g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.4g22kcal0.8g0g2.4g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 19g52kcal2g1.5g4.3g0g
Sitruuna kuorittu 1.1g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g204kcal7.2g13.2g13.4g2.2g
Valittu annoskoko123g102kcal3.6g6.6g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g51kcal1.8g3.3g3.4g0.6g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209