Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 7.5g24kcal0.6g4.7g0.2g0.6g
Keräkaali, 100g9g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g1.9g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g107kcal3g16.8g2.6g3g
Valittu annoskoko123g54kcal1.5g8.4g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g27kcal0.8g4.2g0.7g0.8g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389