Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Voi 7.8g57kcal0.1g0g6.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutale 6.2g23kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light12g28kcal3.2g0.3g1.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 4.7g12kcal0.7g1g0.2g1.9g
Ruokaöljy keskiarvo 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g439kcal17.6g42g21.2g7.6g
Valittu annoskoko123g220kcal8.8g21g10.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna62g110kcal4.4g10.5g5.3g1.9g
Arvot/100g100g179kcal7.1g17.1g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255722