Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 55g24kcal0.3g3.5g0.3g1.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g39g152kcal0g38.3g0g0g
Suklaa tumma 24g121kcal0.9g12.5g7.3g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g597kcal2.4g108.8g15.2g6g
Valittu annoskoko123g298kcal1.2g54.4g7.6g3g
Annoskoko puolitettuna62g149kcal0.6g27.2g3.8g1.5g
Arvot/100g100g242kcal1g44.2g6.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914