Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g4.4g17kcal0g4g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g2.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g22g22kcal3.1g0.4g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)44g37kcal0.4g1.5g3.1g0g
Sieni tatti, hapero 44g12kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g189kcal8.8g15.2g9.4g1.8g
Valittu annoskoko123g94kcal4.4g7.6g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g47kcal2.2g3.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234