Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7g23kcal3.7g2g0g1.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)70g21kcal0.7g2.8g0.3g0.1g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g14g8.4kcal0.1g0.7g0.6g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g137kcal10g15.2g3.2g3.4g
Valittu annoskoko123g69kcal5g7.6g1.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g34kcal2.5g3.8g0.8g0.9g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109