Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Paprika, punainen49g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Felix chilikastike3.5g5.3kcal0.1g0.5g0.4g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g28g18kcal0.4g1.4g1.3g0.3g
Oltermanni 17%7g19kcal2.1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g208kcal16.8g9g11.8g2.8g
Valittu annoskoko123g104kcal8.4g4.5g5.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna62g52kcal4.2g2.3g3g0.7g
Arvot/100g100g84kcal6.8g3.7g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112