Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 47g7.4kcal0.4g0.9g0g0.9g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g4.7g12kcal0.3g0.2g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g47kcal1.8g2.8g2.6g2g
Valittu annoskoko123g24kcal0.9g1.4g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna62g12kcal0.5g0.7g0.7g0.5g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.1g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093