Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g34g38kcal7.9g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Paprika punainen 14g4kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g15g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli15g51kcal1.6g10.8g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g254kcal20.2g27.6g6.6g1.8g
Valittu annoskoko123g127kcal10.1g13.8g3.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g64kcal5.1g6.9g1.7g0.5g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832