Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 25g10kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Karpalo 25g8.3kcal0.1g0.9g0.2g0.8g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow12g42kcal1.5g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g119kcal3.4g22.4g1g2.8g
Valittu annoskoko123g60kcal1.7g11.2g0.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna62g30kcal0.9g5.6g0.3g0.7g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9.1g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832