Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 26g7.1kcal0.3g1g0.1g0.5g
Hirvenliha 20g23kcal4.3g0g0.6g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Herkkusieni 2.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g94kcal9.8g4.4g3.4g1.8g
Valittu annoskoko123g47kcal4.9g2.2g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g24kcal2.5g1.1g0.9g0.5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.8g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881