Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 22g25kcal4.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 22g7.2kcal0.1g1.2g0g0.6g
Lanttu 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.7g1.2kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g96kcal11g6.8g1.8g2.2g
Valittu annoskoko123g48kcal5.5g3.4g0.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g24kcal2.8g1.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280