Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Valkuainen (100g)20g8.3kcal1.9g0.3g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.4g2.8kcal0.2g0g1.1g0g
Taloussuklaa, Fazer22g113kcal0.9g12.3g6.6g1.2g
Vispikerma Flora 20%55g121kcal1.6g2.7g11g0g
Marianne suklaarakeet16g78kcal0.5g11.4g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g663kcal11.8g53.4g45.2g2.4g
Valittu annoskoko123g331kcal5.9g26.7g22.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g166kcal3g13.4g11.3g0.6g
Arvot/100g100g269kcal4.8g21.7g18.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410