Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g51kcal5.8g0g3.1g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g33g16kcal0.5g2.4g0.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g18g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g178kcal14g9.2g8.8g1.4g
Valittu annoskoko123g89kcal7g4.6g4.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g45kcal3.5g2.3g2.2g0.4g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484