Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g1.9g15kcal0g0g1.9g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g35g94kcal5.2g1.7g7.3g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g300kcal16.8g9g21.8g2.6g
Valittu annoskoko123g150kcal8.4g4.5g10.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna62g75kcal4.2g2.3g5.5g0.7g
Arvot/100g100g122kcal6.8g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799