Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 7.3g17kcal0.4g1.3g1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 7.3g15kcal0.1g0.1g1.5g0.3g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g165kcal4.9g33.7g0.6g1.7g
Kauralese 7.3g26kcal1.3g3.3g0.6g1.3g
Vehnälese 2.9g6.7kcal0.4g0.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g524kcal14.2g81g13.4g9.6g
Valittu annoskoko123g262kcal7.1g40.5g6.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna62g131kcal3.6g20.3g3.4g2.4g
Arvot/100g100g213kcal5.8g32.8g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369