PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Riisi puuroutuva 20g67kcal1.2g14.8g0.1g0.4g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g16g9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.6g1.6kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g249kcal5.2g36g8.2g1.8g
Valittu annoskoko123g124kcal2.6g18g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g62kcal1.3g9g2.1g0.5g
Arvot/100g100g101kcal2.1g14.6g3.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816