Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Nakki, keskiarvo 28g66kcal3.2g0.3g5.8g0g
Kananmuna, paistettu 16g31kcal2g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g355kcal12.6g18.8g25.4g1.4g
Valittu annoskoko124g178kcal6.3g9.4g12.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g89kcal3.2g4.7g6.4g0.4g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.6g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094