Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g54g69kcal4.7g10.8g0.7g1.2g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)2.5g4.5kcal0g0.1g0.4g0.1g
Paseerattu tomaatti rainbow42g15kcal0.4g2.9g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton8.3g13kcal0.7g0.3g1.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)6g13kcal1.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon2.5g5.8kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.7g15kcal0.3g1.2g0.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g271kcal16.8g30.8g8.6g3.4g
Valittu annoskoko123g135kcal8.4g15.4g4.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g68kcal4.2g7.7g2.2g0.9g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872