Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 25g30kcal5.3g0g1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%13g16kcal0.4g0.2g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g9g37kcal2.7g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g315kcal21.2g4g23.2g3g
Valittu annoskoko124g158kcal10.6g2g11.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g79kcal5.3g1g5.8g0.8g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191