Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g21g25kcal0.5g1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g174kcal9.8g7.6g11.4g2.2g
Valittu annoskoko123g87kcal4.9g3.8g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna62g43kcal2.5g1.9g2.9g0.6g
Arvot/100g100g70kcal4g3.1g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482