Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2.3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Anjovis 7.6g20kcal2.2g0.7g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Purjosipuli24g4.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuusto, valio9g32kcal2.3g0g2.4g0g
Muna, annos 60g5.6g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g579kcal23.2g38.4g36.4g2.8g
Valittu annoskoko124g290kcal11.6g19.2g18.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna62g145kcal5.8g9.6g9.1g0.7g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831