Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g23g166kcal0g0g18.4g0g
Sokeri20g80kcal0g19.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl20g26kcal2.5g0.1g1.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)45g139kcal7.6g24.3g1.3g5.8g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Marianne crush 150g16g68kcal0.2g13.5g1.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g966kcal20.6g117.2g45.4g12.2g
Valittu annoskoko124g483kcal10.3g58.6g22.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna62g242kcal5.2g29.3g11.4g3.1g
Arvot/100g100g390kcal8.3g47.3g18.3g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622