Herkullinen mutta lihottava kakku

Kiehauta vesi ja lisää kaakaojauhe, Jätä jäähtymään.

Yhdistä kuivat aineet ja jätä sivuun.

Lisää kuiviin aineisiin vielä 2 tl soodaa (en löytänyt listasta)

vatkaa pehmennetty voi ja sokeri yhteen.

Lisää yksitellen kananmunat (4 kpl)

Lisää vuorotellen kaakao-vesi ja kuivat aineet.

paista kerrokset yksitellen irtopohjavuoassa (täten tulee nätimpi ja helpompi kasata n 18 minuuttia tai kunnes tökkäät tikun keskelle ja se tulee puhtaana pois.

Anna jäähtyä

vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää 1 levy sulatettua pandan valkosuklaata

kokoa kakku laittamalla täytettä 2 väliin.

lämmitä kuohukerma lähes kiehumispisteeseen ja lisää 2 levyä pandan valkosuklaata ja 50g voita.

Anna jäähtyä hieman ja kaada kakun päälle.

Kermoita kakun reunat haluamallasi tavalla.

Vaivaa vaativa mutta kaiken vaivan arvoinen!

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.2g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 11g58kcal0.1g0.1g6.5g0g
Sokeri 22g90kcal0g22.2g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Flora vispi 20%19g41kcal0.6g0.9g3.7g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g15g82kcal1.2g8g5g0g
Kuohukerma3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g782kcal11.4g91g39.8g4g
Valittu annoskoko124g391kcal5.7g45.5g19.9g2g
Annoskoko puolitettuna62g196kcal2.9g22.8g10g1g
Arvot/100g100g316kcal4.6g36.8g16.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186333