Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3g11kcal0.1g2.4g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 25g28kcal5.3g0g0.8g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Sieni tatti, hapero 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g324kcal14.2g22.6g19g2.4g
Valittu annoskoko124g162kcal7.1g11.3g9.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g81kcal3.6g5.7g4.8g0.6g
Arvot/100g100g131kcal5.7g9.1g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282