Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g30g154kcal9g4.5g12.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g7.5g13kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g10g34kcal1.4g5.5g0.7g1.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala16g51kcal2.4g9.3g0.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g507kcal25.6g40.6g26.8g11g
Valittu annoskoko124g254kcal12.8g20.3g13.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna62g127kcal6.4g10.2g6.7g2.8g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722