Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 32g61kcal8.7g0g2.9g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 22g2.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku, tuore19g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore45g9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g160kcal19g5.8g6.4g2g
Valittu annoskoko124g80kcal9.5g2.9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna62g40kcal4.8g1.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.3g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763