Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 75g15kcal1.2g1.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Herne 9g6.4kcal0.5g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g5.6g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g125kcal4.6g13g5.6g3g
Valittu annoskoko124g63kcal2.3g6.5g2.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g31kcal1.2g3.3g1.4g0.8g
Arvot/100g100g51kcal1.9g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953