Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee56g67kcal11.8g1.4g3.3g0g
Paprika keltainen, annos 40g9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.3g6.2kcal0g1.5g0g0g
Soijakastike 3.3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g3.3g0.6kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 1.4g5kcal0g1.2g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g5.6g4.5kcal0.4g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g202kcal26g15.8g7g1.6g
Valittu annoskoko124g101kcal13g7.9g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna62g51kcal6.5g4g1.8g0.4g
Arvot/100g100g81kcal10.5g6.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120