Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 84g142kcal18.4g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen19g135kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g561kcal37.2g1.4g45.2g0.6g
Valittu annoskoko124g281kcal18.6g0.7g22.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g140kcal9.3g0.4g11.3g0.2g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037