Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Munan keltuainen2.2g6.3kcal0.3g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g6.2g23kcal0.9g3.5g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g13g10kcal0.3g0.5g0.7g0g
Smetana9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g537kcal8.2g59.4g27.6g4g
Valittu annoskoko124g268kcal4.1g29.7g13.8g2g
Annoskoko puolitettuna62g134kcal2.1g14.9g6.9g1g
Arvot/100g100g217kcal3.3g24g11.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946