Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 63g10kcal0.5g1.2g0.1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Nokkonen 2.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g13g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g77kcal2.4g5.8g4.4g4g
Valittu annoskoko124g39kcal1.2g2.9g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna62g19kcal0.6g1.5g1.1g1g
Arvot/100g100g31kcal1g2.3g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738