Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g79g150kcal14.2g0g10.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g320kcal28.8g4g20.6g0.4g
Valittu annoskoko124g160kcal14.4g2g10.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna62g80kcal7.2g1g5.2g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.6g1.6g8.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215