Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g5.5g19kcal1.1g0g1.6g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g2.2g7.8kcal0.4g0.1g0.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl5.5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Juusto, keskiarvo 16g58kcal4.1g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g435kcal27.4g2.8g35g0.6g
Valittu annoskoko124g218kcal13.7g1.4g17.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g109kcal6.9g0.7g8.8g0.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.1g14.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238