Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Aura Gold homejuusto, Valio10g34kcal2g0g2.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g1.1g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g136kcal8.6g4.8g8.6g2.4g
Valittu annoskoko124g68kcal4.3g2.4g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g34kcal2.2g1.2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675