Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g125g910kcal1.2g1.2g99.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g187g636kcal3.7g5.6g67.3g0g
Kookoshiutale 44g288kcal3.5g2.8g28.1g7.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 698g269kcal1.1g56.9g0.6g10.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g125g760kcal23.7g6.2g68.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 50g336kcal13.4g3.4g28.9g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g6416kcal93.4g156.2g586.4g47.4g
Valittu annoskoko1230g3208kcal46.7g78.1g293.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna615g1604kcal23.4g39.1g146.6g11.9g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976