PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss350g259kcal4.2g62.9g1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g350g70kcal5.6g9.8g0.7g0g
Rypsiöljy Eldorado8.7g72kcal0g0g8g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)175g350kcal24.5g21g19.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g350g210kcal3.1g18.2g14g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1920kcal74.8g223.8g85.8g2g
Valittu annoskoko1232g960kcal37.4g111.9g42.9g1g
Annoskoko puolitettuna616g480kcal18.7g56g21.5g0.5g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372