Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore701g196kcal4.2g39.2g1.4g17.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g93g262kcal17.8g0g20.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g175g68kcal5.8g5.4g2.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu82g103kcal9g0.2g7.4g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1819kcal83g99g116.6g35g
Valittu annoskoko1232g909kcal41.5g49.5g58.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna616g455kcal20.8g24.8g29.2g8.8g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727