Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g373g105kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g131g509kcal0.3g126.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 364g1248kcal37.1g254.6g4.4g12.7g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g5.9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.6g0.6g21g0g
Rypsiöljy 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g6715kcal133g849g304.6g44.2g
Valittu annoskoko1232g3358kcal66.5g424.5g152.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna616g1679kcal33.3g212.3g76.2g11.1g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257