Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 872g5614kcal122.9g29.6g531.7g152.5g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g58g128kcal2.7g28.5g0.4g23.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g186g573kcal0g143.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g12629kcal251.2g402.6g1064.2g351.4g
Valittu annoskoko1232g6314kcal125.6g201.3g532.1g175.7g
Annoskoko puolitettuna616g3157kcal62.8g100.7g266.1g87.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195