Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g6371g12106kcal1146.8g0g828.3g0g
Sipuli (kuorittu)303g82kcal3.9g14.6g0.6g5.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Vesi3034g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g33g83kcal2g2.8g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 121g416kcal12.4g85g1.5g4.2g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g46g173kcal0.5g41.9g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka61g50kcal2.1g11.5g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25886kcal2340.2g321.4g1676.8g21.2g
Valittu annoskoko10000g12943kcal1170.1g160.7g838.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6472kcal585.1g80.4g419.2g5.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215