Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton563g608kcal127.2g0g10.1g0g
Pekoni atria282g985kcal42.2g0g84.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 180g47kcal2.8g4.1g0.9g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni141g183kcal4.2g2.8g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2466g4042kcal356.8g20.8g267.2g10.8g
Valittu annoskoko1233g2021kcal178.4g10.4g133.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna617g1011kcal89.2g5.2g66.8g2.7g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489