Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)638g733kcal37.6g89.2g26.1g19.8g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g263g354kcal57.8g0g13.1g0g
Kerma, ruoka 15% Flora38g56kcal0.6g1.3g5.6g0g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 30g93kcal1g0.9g9.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2467g2720kcal195.8g188.4g132.4g41g
Valittu annoskoko1234g1360kcal97.9g94.2g66.2g20.5g
Annoskoko puolitettuna617g680kcal49g47.1g33.1g10.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860