Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g30g105kcal1.1g24.3g0.3g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 250g281kcal52.8g0g7.5g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Sieni tatti, hapero 50g14kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2470g3231kcal142.4g227.2g190.4g24.6g
Valittu annoskoko1235g1616kcal71.2g113.6g95.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna618g808kcal35.6g56.8g47.6g6.2g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282