Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 208g50kcal3.8g4.6g0.6g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g208g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 208g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.8g10.4g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g208g250kcal4.8g10g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2470g1734kcal95.8g75g112g22.6g
Valittu annoskoko1235g867kcal47.9g37.5g56g11.3g
Annoskoko puolitettuna618g434kcal24g18.8g28g5.7g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482