Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 394g300kcal7.4g61g0.8g3.9g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g175g93kcal10g9.3g1.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton66g118kcal3g3.6g9.8g2.6g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g29kcal0.6g1.5g2.2g0.4g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2471g1104kcal43.8g153.2g29g16.4g
Valittu annoskoko1236g552kcal21.9g76.6g14.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna618g276kcal11g38.3g7.3g4.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035