Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)450g720kcal85.5g0g40.5g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Curry Paste red, Aroy-D17g17kcal0.7g2.4g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 90g15kcal1.9g0.2g0.3g2.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow113g56kcal0.5g13.5g0.1g0g
Flora culinesse5.6g42kcal0g0g4.6g0g
Fraiche 5% Valio113g101kcal4.5g8.6g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Kookosmaito 90g187kcal1.8g2.5g19.2g0.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g2474kcal196.8g90.6g142.6g10.4g
Valittu annoskoko1238g1237kcal98.4g45.3g71.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna619g619kcal49.2g22.7g35.7g2.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586