Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g135g784kcal29.6g26.9g68.3g0g
Leseseos (3 viljan)39g100kcal6.5g13.4g2.4g11.8g
Voi 56g408kcal0.7g0.2g45.7g0g
Valkuainen (100g)45g19kcal4.4g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 450g879kcal84.1g0g60.7g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.5g0.4g12.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g169g472kcal4.2g5.9g47.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper79g228kcal20.5g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g6198kcal333.4g106.8g507.8g28g
Valittu annoskoko1238g3099kcal166.7g53.4g253.9g14g
Annoskoko puolitettuna619g1550kcal83.4g26.7g127g7g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179